• clock Сб-Чт 5:30 - 14:30, Пт - Вихідний
info Інформація для покупців

Відправляємо товар о 13:00 після оплати.


Система знижок

3% - від 1000 до 3000 грн.

5% – від 3 000 грн.

Зв'язатися з нами

Набори біжутерії: підвіски та намисто

На сторінках:
Сортування
На основі 8 відгуків. Оцінка 4.3 з 5

Природні мінерали з давніх-давен приваблювали людей загадковою красою, неповторністю малюнка, глибиною відтінків. Часто самоцвітам надавали містичного значення, прикраси їх виконували роль щасливих талісманів. Популярні вироби із природних мінералів та в Одесі, де жінки вміють цінувати ексклюзивні аксесуари. У нашому магазині ви можете купити діадему для нареченої .

Біжутерія з натурального каміння від Аркос – природна краса в майстерній обробці

Купити біжутерію з природного каміння від Аркос – означає гідно прикрасити свою колекцію прикрас моделями, які завжди будуть ефектними та актуальними. В асортименті представлені вироби у багатому діапазоні традиційних та креативних дизайнерських рішень, серед яких можна підібрати та замовити по інтернету окремий аксесуар чи комплект під будь-який імідж, а також набір виробів оптом.

  1. Браслети із самоцвітів підкреслюють витонченість рук, органічно поєднуються з різними стилями одягу.
  2. Намиста з натурального каміння, правильно підібрані під колір очей, здатні надати погляду чарівну глибину, а іміджу - справжнє благородство.
  3. В основі дизайну прикрас – прості геометричні форми намистин, що відтіняють природну неповторність малюнка. Якісне шліфування розкриває гру відтінків та нюанси внутрішньої структури мінералу. Чергування кольорових прожилок та вкраплень мимоволі притягує погляд, заворожує насиченістю відтінків.

Унікальні властивості прикрас із самоцвітів

Намиста та браслети з натурального каміння традиційно популярні в Україні. Напівкоштовні мінерали – незамінний матеріал для виготовлення біжутерії завдяки вдалому поєднанню властивостей.

  • Ексклюзивна краса. Будь-яка прикраса з натурального каменю – унікальний шедевр, створений у співавторстві з природою. Неможливо знайти два однакових вироби – кожен має власний неповторний малюнок, що відрізняється нюансами текстур та відтінків.
  • Доступна вартість. Біжутерія із самоцвітів – можливість придбати недорого елітні вишукані аксесуари, що надають образу елегантності та яскравої індивідуальності. Наші намисто та браслети освіжать повсякденний образ, додадуть яскравий штрих строгому діловому стилю, нададуть колорит ошатному костюму для статусного заходу.
  • Довговічність. При акуратному зверненні натуральний камінь практично не підвладний часу, блиск бусин не тьмяніє, забарвлення не тьмяніє. Самоцвіти не бояться впливу вологи, не вступають у реакцію з мильними розчинами, не схильні до вигоряння.

Біжутерія з натурального каміння – яскраве та привабливе доповнення вітрини.

Компанія Аркос надає вигідну можливість замовити по інтернету та вигідно придбати оптом привабливу біжутерію, яка зможе стати родзинкою асортименту Вашого магазину чи салону. А для любительок красових зачісок у нас представлені Невидимки для волосся .

Завдяки співпраці з перевіреними сумлінними постачальниками ми гарантуємо автентичність мінералу та якість обробки, міцність та довговічність виробу.