• clock Сб-Чт 5:30 - 14:30, Пт - Вихідний
info Інформація для покупців

Відправляємо товар о 13:00 після оплати.


Система знижок

3% - від 1000 до 3000 грн.

5% – від 3 000 грн.

Зв'язатися з нами

Діадеми

На сторінках:
Сортування
На основі 19 відгуків. Оцінка 4.8 з 5

Пропозиція купити діадему від інтернет-магазину «Аркос» - казкова можливість для сучасних королів

Діадеми - казково прекрасні прикраси, які в минулі століття були доступні лише особам царської крові. Сьогодні кожна дівчина може купити діадему або шпильку у вигляді блискучої коштовності в інтернет-магазині «Аркос» та відчути себе гордою королевою чи казковою принцесою.

Купити діадему з інтернет-каталогу «Аркос» - значить стати королевою будь-якої урочистості

Діадема – один із найдавніших символів розкоші, який проніс крізь століття незмінну популярність. Зображення діадем можна побачити на скульптурах давньогрецьких богинь, на портретах середньовічних благородних красунь, фотографіях сучасних аристократичних осіб у глянсових журналах. Немов казкова корона, діадема, купити яку можна в магазині « Аркос », здатна перетворити дівчину на королеву, яка усвідомлює владу власної краси.

Асортимент інтернет-вітрини "Аркос" підкорює різноманітністю. У дизайні використані хитромудрі та лаконічні види орнаменту, квіткові та геометричні мотиви, зразки декоративних традицій різних епох та стилів. Тут можна купити діадему для нареченої та шпильки у вигляді ювелірних прикрас для її подруг, підібрати корону для переможниці шкільного конкурсу краси та шикарний обруч для випускного вечора. Спеціальна пропозиція до святкових ранків – корона-діадема, купити яку можна для новорічного костюма.

На сайті легко підібрати потрібну модель та купити діадему для нареченої завдяки фотозображенню з високою роздільною здатністю та зручною шкалою, що відображає реальний розмір виробу.

Діадеми оптом - безпрограшний варіант інвестицій

Купуючи діадеми оптом в інтернет-магазині «Аркос», наші клієнти укладають вигідні угоди. Інвестиції в красу завжди виправдовують себе - поява в асортименті магазину або салону виблискуючих виробів змусить покупців звернути увагу на вітрину.

Розглядаючи на інтернет-вітрині шпильки автомати , фурнітуру для біжутерії або весільні діадеми, купити які можна за вигідною ціною, легко переконатися, що всі вони виконані у найкращих дизайнерських традиціях і є взірцем гідної якості.